Сайт кафедри географії ДНУ
.
Навігація
Форма входу
    Вітаємо на нашому сайті!

Нова освітня програма "географія рекреації та туризму"

Нова освітня програма  "географія рекреації та туризму"

 

Раді повідомити про відкриття кафедрою фізичної та економічної географії нової освітньої програми - "географія рекреації та туризму"!

Відзначимо, що кафедра фізичної та економічної географії є піонером туристично-краєзнавчої освіти у регіоні.  Ще у 2000-х  роках на основі напряму "географія" кафедра мала дві спеціалізації: "географія та основи економіки"  і "географія та краєзнавчо-туристична робота". Останній випуск бакалаврів з географії та краєзнавчо-теристичної роботи відбувся у 2010 р. Після 2010 р.  бакалаврат з напряму "географія" на спеціалізації не розділявся, однак спеціалізацію на туризмі і краєзнавчо-туристичній роботі можна було отримати у магістратурі - спочатку це була спеціальність 8.04010406 "Географія рекреації та туризму", а з введенням нового переліку спеціальностей - на основі спеціальності 242 "Туризм".

Сьогодні туристично-краєзнавча спеціалізація повертається на бакалаврат з географії і ми раді запропонувати на основі цієї спеціальності дві сучасні освітні програми: "географія рекреації та туризму" і "географія".

 


Новини

.
Кафедра географії, історичний факультет Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара (106 Географія, 014.07 Середня освіта (Географія), 103 Науки про Землю)
© 2006-2023. Поширення матеріалів сайту дозволяється за умови посилання на www.ggf-dnu.org.ua
© Розроблення та підтримка сайту - Гаврюшин Олександр (admin@ggf-dnu.org.ua)